Ukategorisert

Sportsbutikk1

inSPORTline Trimsykkel Recumbent Gemini R200, inSPORTline Trimsykler

SportButikken vil etterhvert begynne å flytte over til en ny nettside. Denne nye nettsiden heter sportsbutikk1.no og vil ha mange forbedringer i forhold til tilbud for deg som bruker.

SPORTSBUTIKK1 eller ¨SPORTSBUTIKKEN¨ som det blir, vil ha en del nye satsninger. I startfasen vil den fungere på samme måte som denne nettsiden gjør; vi mottar provisjon per gjennomført kjøp fra andre partnere. Etterhvert er målet å etablere en ordentlig sportsbutikk med egne produkter, eget lager, egne leverandører osv. For å komme dit, ønsker vi først å etablere en nettside som vokser langsomt men sikkert.

Den overnevnte strategien er den rimeligste økonomiske løsningen for meg som så langt driver butikken alene. Man kunne eventuelt tatt ut lån og tatt en del risiko i forhold til å leie et lokale, kjøpe inn varer, legge på marginer, og til slutt selge videre. For deg som kjøper ville ikke dette vært gunstig prismessig og for meg ville det innebært en del økonomisk risiko, tid, planlegging… etc.

Med tanke på markedsutviklingen, så ser man en stigende trend på kjøp av varer på nett. Dette gjelder også nettbutikker. Av den grunn vil SPORTSBUTIKK1.NO satse på å være en nettbutikk i første omgang, kanskje vil det også forbli kun en nettbutikk. Om det på noe tidspunkt blir aktuelt å satse på fysiske butikker rundt omkring i landets kommuner vil vi ta stilling til det på et senere tidspunkt. Det er ihvertfall dyrt! Vi ønsker at du skal få de samme varene, og de beste varene, til den beste prisen.

Mvh Are Terjesen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.