inSPORTline Trimsykkel Recumbent Gemini R200, inSPORTline Trimsykler

Sportsbutikk1

SportButikken vil etterhvert begynne å flytte over til en ny nettside. Denne nye nettsiden heter sportsbutikk1.no og vil ha mange forbedringer i forhold til tilbud for deg som bruker.

SPORTSBUTIKK1 eller ¨SPORTSBUTIKKEN¨ som det blir, vil ha en del nye satsninger. I startfasen vil den fungere på samme måte som denne nettsiden gjør; vi mottar provisjon per gjennomført kjøp fra andre partnere. Etterhvert er målet å etablere en ordentlig sportsbutikk med egne produkter, eget lager, egne leverandører osv. For å komme dit, ønsker vi først å etablere en nettside som vokser langsomt men sikkert.

Den overnevnte strategien er den rimeligste økonomiske løsningen for meg som så langt driver butikken alene. Man kunne eventuelt tatt ut lån og tatt en del risiko i forhold til å leie et lokale, kjøpe inn varer, legge på marginer, og til slutt selge videre. For deg som kjøper ville ikke dette vært gunstig prismessig og for meg ville det innebært en del økonomisk risiko, tid, planlegging… etc.

Med tanke på markedsutviklingen, så ser man en stigende trend på kjøp av varer på nett. Dette gjelder også nettbutikker. Av den grunn vil SPORTSBUTIKK1.NO satse på å være en nettbutikk i første omgang, kanskje vil det også forbli kun en nettbutikk. Om det på noe tidspunkt blir aktuelt å satse på fysiske butikker rundt omkring i landets kommuner vil vi ta stilling til det på et senere tidspunkt. Det er ihvertfall dyrt! Vi ønsker at du skal få de samme varene, og de beste varene, til den beste prisen.

Mvh Are Terjesen

Start

Korona Info

Korona viruset som sprer seg har alvorlige konsekvenser for Norge og resten av verden. For SportButikken sin del, så er butikken fortsatt åpen da all virksomhet foregår på nett. Dette betyr at man fortsatt kan handle fra våre partnere, enn så lenge. Vi vet ikke hvilke forbehold våre partnere har tatt eller vil ta gjennom denne vanskelige perioden. Til de som er rammet og/eller de som kjenner noen som blir rammet av denne situasjonen – helsemesseig eller yrkesmessig – så ønsker vi på SportButikken å sende varme tanker til alle i en uforutsigbar og vanskelig tid.

Sportsforum

Godt Nyttår 2020

Hei alle sammen og godt nyttår! Tar med dette anledningen til å takke for året som var. Sportbutikken går inn i sitt 3. år og føler seg fortsatt ung og sprek.

Godt nyttår 2020

Det er noen nye ting dere vil se på utviklingen av hjemmesiden fremover. Som sagt tidligere, så er sportbutikken.no en liten sportsbutikk uten egne varer på lager. De store sportsbutikkene er så konkurransedyktige at det er nær sagt umulig å komme på markedet via tradisjonelle metoder.

Av den grunn gjør vi ting litt anerledes her på sportbutikken. Her handler det om å selge varer for de andre sportsbutikkene. Det betyr at alle varene du ser her på hjemmesiden tilhører en eller annen sportsbutikk. Når du klikker på ‘Til Butikk’ på et produkt blir du viderført til den selgende butikken. Hvis du da velger å kjøpe produktet – eller et annet produkt på vår partner’s side – så mottar vi en liten provisjon, typisk gjennomsnittlig 5-15%. Så hvis du kjøper noen sko til 1000kr så mottar vi for eksempel 100kr.

Dette konseptet heter for affiliate marketing og er ganske utbredt i utlandet, blandt annet i USA der mange driver denne type virksomhet. Men jeg er bare en liten aktør i Norge og markedet her er mye mye mindre enn i USA og verden forøvrig. Her bestyrer jeg et lite .NO nettsted og fokuserer kun på Norge.

Godt nyttår 2020

Så neste gang du tenker å kjøpe et sportsprodukt, tenk på meg. Det koster deg ikke noe ekstra å bruke sportbutikken.no men hvis du går via denne hjemmesiden så hjelper du meg med på veien. En dag ønsker jeg å drive en skikkelig sportsbutikk med eget lager, men før det må jeg tjene de vanskeligste småkronene for å komme igang.

En annen nyhet jeg vil dele med dere er det at vi har startet et forum her på nettsiden. Hvis du ser opp på menyen vil se en fane som heter ‘sportsforum’ og der kan man delta i diskusjoner om det ene og det andre. Et av ønskene for nettsidene fremover er at du som besøker kan bli mer inkludert ved å bidra med kommentarer, tips, gode innspill, og/eller med generell formidling om for eksempel en god treningshistorie som virket for deg.

Godt nyttår 2020
Sportsforum

Det var en liten oppsummering fra min side og ønsker herved alle et rigtig godt nyttår med masse gode opplevelser. Et nytt kapittel, forhåpentligvis med mye trening, glede, sunnhet, og gode handler fra sportbutikken.no

Med vennlig hilsen,

Are Kirkebak Terjesen

Start

Vinter Solverv 2019

Vinter Solverv 2019

Idag er årets ‘korteste’ dag med tanke på antall timer lys vi får ifra solen. Begrunnelsen for dette er at jorda roterer på en akse mens vi reiser rundt solen i en bane. Denne aksen roterer gradvis mellom nord og sydpolen. Når det er vinter, og spesielt på 21 december, så ligger vi her i Norden på en særdeles skarp vinkel i forhold til solen. I 3 dager ligger solen på ett ‘hvilepunkt’ der solen oppleves å ligge stille før den begynner å komme høyere på himmelen igjen etter 24/25 december. Derfor oppleves dagene kortere. Dette medfører mange mørke dager i vinterstiden og vi har derfor mye behov for – blandt mye annet – vitamin D. Forskere innen helse påpeker at man bygger opp vitamin D lagrene på sommeren ved å holde seg i solen. Derfor anbefaler vi her på Sportbutikken at man får nok sol om sommeren kombinert med en god diett slik at man bedre takler de lange mørke månedene på vinteren. God jul fra Sportbutikken!
Sportbutikk

SportButikken Oppgradert

SportButikken Oppgradert

Mye raskere hastighet
Vi har byttet hosting utbyder som betyr at vi har overført hele nettsiden til et andet webhotel. Vi vil forklare i flere detaljer nedenfor, hvis du er interessert i å vite mer.  

SportButikken har bestemt å bytte webhotel til WPX Hosting. Dette webhotellet tilbyr et skybasert datasenter i London og fungerer som et ‘content delivery network’ over hele verden. Det vil si at man nå vil få lynraske hastigheter om man er i Norge så vel som man hadde vært i Australia.

Hvorfår byttet vi webhotel? Det handler i bunn og grunn om hastighet. Vi ble informert av andre eksperter at WPX Hosting hadde et bra system og vi tok derfor rådet til oss. Det har vist seg å være smart siden nettsiden nå går så det suser.

Nå som det er sagt, vil vi beklage de trege hastighetene som har vært før. Vi var ikke helt klar over hvor mye dette hadde av betydning før en veldig kvalifisert ekspert ga oss innsyn i sine vurderinger. Nå som vi har byttet og økt hastigheten, opplever også vi forskjellen.

Viktigst av alt er at du som besøker nettsiden ikke skal oppleve at det går tregt og at du derfor får en dårlig opplevelse på SportButikken. Vi håper derfor at du nå kan nyte nettsiden vår med full fart. Takk for at du leste og vi ønsker deg en god dag videre.

Skrevet av Are Terjesen – gründer SportButikken

Black friday sportsbutikk

Black Friday Sportsbutikk

Black Friday SportsButikk

De Beste Tilbudene
I år skal SportButikken lansere sin første Black Friday kampanje. Dette betyr at vi er veldig spente på utfallet da dette er dagen før jul der mange handler for å spare penger.

Hvorfår ble Black Friday en greie? Etter vår oppfatning ble dette til en årlig begivenhet på dagen etter den Amerikanske minnesdagen ‘Thanksgiving’. Black Friday markerer en uoffisiel start på julehandelen. Mange butikker bruker trolig også denne dagen for å tømme lagrene sine for årets produkter før de kjøper inn nye produkter til neste sesong etter nyttår.

Hva kan du forvente på Black Friday hos SportButikken? Det er en fornøyelse å opplyse om at vi vil samarbeide med våre partnere for å fremvise alle de beste tilbudene vi kan finne. Hvis det er en dag/uke i året vi vil jobbe ekstra hardt for å finne produkter for våre kunder, så er det for denne anledningen. Hvorfor gjør vi det? Fordi alle kan spare penger på julehandelen. Alle har ikke råd til å kjøpe det nyeste og beste, så vi jobber for å finne det beste til den beste prisen.

Lars monsen + sportbutikken

Lars Monsen + SportButikken

Lars monsen + sportbutikken
Lars Monsen + SportButikken = Sant!
– se alle hans produkter på www.larsmonsen.no 
Her finner du hans egenutviklede kolleksjon av bekledning og utstyr for turglade friluftsfolk og hardbarkede ekspedisjonsfarere. “Egenutviklede” betyr nøyaktig det: Lars Monsen har selv valgt hvilke produkter han vil lansere, og han har testet dem grundig i felten over lang tid og til slutt godkjent dem.
Armed-army-background-669290

Oktober Oppsummert

October 30 2019

Det er lenge siden jeg har skrevet en oppsummering om nettsiden’s fremgang og status. Starter derfor en ny tradisjon på sportbutikken.no med månedlig oppsummering på slutten av måneden.

Høst sesongen er godt i gang og vi går fort frem mot vinteren. Sportbutikken har en litt sakte start på høstsesongen men vi har registrert noen som handlet hos SkittFiske og fra hestebutikken Horze.no.

Nå som det er høst kan vi også informere at vi har gjort en ny avtale med SkittJakt.no som leverer alt til jakt. Til de som så langt har handlet gjennom sportbutikken vil jeg personlig si tusen hjertelig takk og velkommen tilbake!

Hvis du er ny til SportButikken tar jeg anledningen til å igjen forklare hvordan denne virksomheten fungerer. Jeg har mange avtaler med over 20 forskjellige norske sportsbutikker på nett. Det jeg har gjort med denne nettsiden er at jeg har samlet alle sportsbutikkene på én plass.

Siden alt av utstyr til jakt, fiske, sport og friluftsliv er på en plass, så slipper man å gå fra nettside til nettside for å finne det man leter etter. Det var Oktober oppsummert, ha en flott November!