Nyheter

SportButikken Oppgradert

Sportbutikk

SportButikken Oppgradert

Mye raskere hastighet
Vi har byttet hosting utbyder som betyr at vi har overført hele nettsiden til et andet webhotel. Vi vil forklare i flere detaljer nedenfor, hvis du er interessert i å vite mer.  

SportButikken har bestemt å bytte webhotel til WPX Hosting. Dette webhotellet tilbyr et skybasert datasenter i London og fungerer som et ‘content delivery network’ over hele verden. Det vil si at man nå vil få lynraske hastigheter om man er i Norge så vel som man hadde vært i Australia.

Hvorfår byttet vi webhotel? Det handler i bunn og grunn om hastighet. Vi ble informert av andre eksperter at WPX Hosting hadde et bra system og vi tok derfor rådet til oss. Det har vist seg å være smart siden nettsiden nå går så det suser.

Nå som det er sagt, vil vi beklage de trege hastighetene som har vært før. Vi var ikke helt klar over hvor mye dette hadde av betydning før en veldig kvalifisert ekspert ga oss innsyn i sine vurderinger. Nå som vi har byttet og økt hastigheten, opplever også vi forskjellen.

Viktigst av alt er at du som besøker nettsiden ikke skal oppleve at det går tregt og at du derfor får en dårlig opplevelse på SportButikken. Vi håper derfor at du nå kan nyte nettsiden vår med full fart. Takk for at du leste og vi ønsker deg en god dag videre.

Skrevet av Are Terjesen – gründer SportButikken

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.