Ukategorisert

Oktober Oppsummert

Armed-army-background-669290

October 30 2019

Det er lenge siden jeg har skrevet en oppsummering om nettsiden’s fremgang og status. Starter derfor en ny tradisjon på sportbutikken.no med månedlig oppsummering på slutten av måneden.

Høst sesongen er godt i gang og vi går fort frem mot vinteren. Sportbutikken har en litt sakte start på høstsesongen men vi har registrert noen som handlet hos SkittFiske og fra hestebutikken Horze.no.

Nå som det er høst kan vi også informere at vi har gjort en ny avtale med SkittJakt.no som leverer alt til jakt. Til de som så langt har handlet gjennom sportbutikken vil jeg personlig si tusen hjertelig takk og velkommen tilbake!

Hvis du er ny til SportButikken tar jeg anledningen til å igjen forklare hvordan denne virksomheten fungerer. Jeg har mange avtaler med over 20 forskjellige norske sportsbutikker på nett. Det jeg har gjort med denne nettsiden er at jeg har samlet alle sportsbutikkene på én plass.

Siden alt av utstyr til jakt, fiske, sport og friluftsliv er på en plass, så slipper man å gå fra nettside til nettside for å finne det man leter etter. Det var Oktober oppsummert, ha en flott November!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.