Ukategorisert

Godt Nyttår 2020

Sportsforum

Hei alle sammen og godt nyttår! Tar med dette anledningen til å takke for året som var. Sportbutikken går inn i sitt 3. år og føler seg fortsatt ung og sprek.

Godt nyttår 2020

Det er noen nye ting dere vil se på utviklingen av hjemmesiden fremover. Som sagt tidligere, så er sportbutikken.no en liten sportsbutikk uten egne varer på lager. De store sportsbutikkene er så konkurransedyktige at det er nær sagt umulig å komme på markedet via tradisjonelle metoder.

Av den grunn gjør vi ting litt anerledes her på sportbutikken. Her handler det om å selge varer for de andre sportsbutikkene. Det betyr at alle varene du ser her på hjemmesiden tilhører en eller annen sportsbutikk. Når du klikker på ‘Til Butikk’ på et produkt blir du viderført til den selgende butikken. Hvis du da velger å kjøpe produktet – eller et annet produkt på vår partner’s side – så mottar vi en liten provisjon, typisk gjennomsnittlig 5-15%. Så hvis du kjøper noen sko til 1000kr så mottar vi for eksempel 100kr.

Dette konseptet heter for affiliate marketing og er ganske utbredt i utlandet, blandt annet i USA der mange driver denne type virksomhet. Men jeg er bare en liten aktør i Norge og markedet her er mye mye mindre enn i USA og verden forøvrig. Her bestyrer jeg et lite .NO nettsted og fokuserer kun på Norge.

Godt nyttår 2020

Så neste gang du tenker å kjøpe et sportsprodukt, tenk på meg. Det koster deg ikke noe ekstra å bruke sportbutikken.no men hvis du går via denne hjemmesiden så hjelper du meg med på veien. En dag ønsker jeg å drive en skikkelig sportsbutikk med eget lager, men før det må jeg tjene de vanskeligste småkronene for å komme igang.

En annen nyhet jeg vil dele med dere er det at vi har startet et forum her på nettsiden. Hvis du ser opp på menyen vil se en fane som heter ‘sportsforum’ og der kan man delta i diskusjoner om det ene og det andre. Et av ønskene for nettsidene fremover er at du som besøker kan bli mer inkludert ved å bidra med kommentarer, tips, gode innspill, og/eller med generell formidling om for eksempel en god treningshistorie som virket for deg.

Godt nyttår 2020
Sportsforum

Det var en liten oppsummering fra min side og ønsker herved alle et rigtig godt nyttår med masse gode opplevelser. Et nytt kapittel, forhåpentligvis med mye trening, glede, sunnhet, og gode handler fra sportbutikken.no

Med vennlig hilsen,

Are Kirkebak Terjesen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.